Maandspecialiteiten

  • warme apfelstrudel
    € 5,50
    met warme vanillesaus en slagroom
  • Breekbrood met smeersels
    € 6,25
    Truffelmayonaise, olijventapenade, aioli en kruidenboter
  • goulashsoep
    € 5,50
    rijkelijk gevuld met paprika en champignons
  • snert huisgemaakt
    € 6,25
    met roggebrood en spek
  • Broodje van de week
    € 7,75
    Een wisselend broodje vraag ernaar
  • Flammkuchen
    € 8,50
    uit de oven met roomkaas, rode uit en spekjes
  • Kaischermarn
    € 5,50
    rechtstreeks van de piste met preisselberen en appelmoes
  • Wildpasteitje
    € 9,00
    ragoutbakje gevuld met hazenpeper, haas, uitjes, spekjes en peperkoek, en een romige wildsaus
  • curryworst
    € 10,50
    Met de bekende Duitse currysaus, gereserveerd met frites en koolsalade
  • Hazenpeper
    € 18,50
    pikante maar zachte ragout van mals hazenpoulet, champignons, spekjes, zilveruitjes en peperkoek
  • Varkenshaas
    € 18,50
    Omwikkeld met Serranoham en geserveerd met zwarte knoflooksaus, frites en groenten